Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Pension Ginti
Cím: 9946 Magyarszombatfa, Fõ út 78.Email: PENSION.GINTI@ZALASZAM.HU
Telefon: (94) 544-028Fax: (94) 544-029
Gps: 46.7603658 , 16.3423654

Bemutatkozás

Magyarszombatfa, e gyönyörû természeti értékeket õrzõ õrségi fazekasfalu Vas Megye legdélibb pontján található, a Szlovén határtói mindössze 2-km-re.A környék ideális azok számára akik távol a város zajától testilelki felüdülésre, kikapcsolódásra vágynak.
Ehhez biztosít otthonos környezetet az újonnan létesült Ginti Panzió.
Igényesen berendezett fürdõszobával, televízióval ellátott szobáink(2,3,4 ágyas) egyidejûleg 40 fõ részére biztosítanak kényelmes szálláshelyet.

Éttermünk étlapján a hagyományos magyar konyhamûvészet remekein kívül a nemzetközi konyha is képviselteti magát. Családi összejövetelek, munkaértekezletek és tárgyalások lebonyolítására az e célra szolgáló külön termünk kínál lehetõséget.

Panziónk egész évben lehetõséget nyújt különbözõ sport és szabadidõs tevékenységek gyakorlására (billiárd, darts, asztalifoci, asztalitenisz). Remek kikapcsolódást ígér a sportág szerelmeseinek automata tekepályánk mely versenyeknek, bajnokságoknak is otthont adhat. Szállóvendégeink számára a nyári hónapokban felüdülést ígér a saját strand, melyhez gyermekjátszótér is tartozik.

A környék nyugodt fekvésébõl adódóan kitûnõen alkalmas kerékpározásra, lovaglásra, túrázásra, kirándulásra. Érdemes felkeresni az Õrség jellegzetes építészeti és kultúrális látványosságait (veleméri Árpád -kori templom, pityerszeri tájházak stb.). A közelben lévõ tavak (Borostyán-tó, Vadása-tó stb.) kiválóan alkalmasak strandolásra, horgcíszásra.

Magyarszombatfa messze földön híres az itt élõ fazekasságról.Szép élményt nyújthat egy fazekasbemutató a helyi mesterek közremûködésével, melyen a turisták kipróbálhatják tehetségüket a korongozásban. A helyi Fazekas Múzeumban megismerkedhetnek a mesterség múltjával és jelenlegi szerepével.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink