Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Vendégmarasztaló Porta
Cím: 9942 Szalafő, Csörgõszer 4.Email: t.toroeva@gmail.com
Web: http://www.vendegmarasztalo.extra.huTelefon: 30/288-0078, 94/428-641
Gps: 46.8628704 , 16.3524578

Bemutatkozás

Azzal a céllal építettük 2003-ban a vendégházat, hogy aki hozzánk látogat, igazán elégedett legyen, és az igényes szállás mellett tapasztalja meg, milyen is az igazi õrségi vendégszeretet, ismerje meg az õrségi ízeket.
Számtalan visszatérõ vendégünk a bizonyíték rá, hogy jó úton járunk. Talán errõl is tanúskodik egyik vendégünk verse, amit ittléte alatt írt, s ennek különösen a következõ mondata tetszik: "A vendég, akinek itt otthon volt, otthon jön rá, hogy itt otthon volt."
Télen-nyáron várjuk vendégeinket hangulatos, minden igényt kielégítõ portánkon, hisz itt az Õrségben nem csak nyaralni lehet, a táj minden évszakban tartogat szépségeket, felfedeznivalót! A ház két egymással egybenyitható apartmanból áll. Az egyik apartmanban 5-6 fõt tudunk kényelmesen elhelyezni, egy 2 ágyas és egy 3 ágyas szoba van az apartmanban, valamint tágas konyha és fürdõszoba wc-vel, zuhanyzóval.
A másik apartmanban egy 2 ágyas szoba és egy gyerekszoba van emeletes ággyal, minikonyha, és zuhanyzós wc-s fürdõszoba található, ez a lakrész 4 személyes. A konyhákban minden szükséges felszerelés megtalálható, a szobákban kábeltévé rossz idõ esetére.
Az apartmanok elõtt külön terasz, asztallal, padokkal. A házat nagy zöld terület veszi körül, árnyat adó fákkal, virágokkal, nagy zöld gyepterülettel, ahol jókat lehet focizni, vagy kosárlabdázni. A gyerekek számára egy kis paradicsom a nagy udvar, ahol jókat bújócskáznak, a magaslesrõl kémlelik a vidéket, vagy az egyéb játékokat (hinta, homokozó) veszik birtokba.
A kellemes nyári estéken mi sem hangulatosabb, mint egy kellemes tûzrakás, szalonnasütés az erre a célra kialakított szalonnasütõhelyen. A telken még megtalálható a régi tóka, amit az õrségi ember állatok itatására használt. Most a tavacskát halak népesítették be és gyönyörû tavirózsák. Kellemes a partján üldögélni, olvasgatni, beszélgetni. A domboldalra kiülve a szomszédos szerekre - Felsõszerre Papszerre is nagyon szép kilátás nyílik.
Nyáron és hosszú hétvégéken a ház csak egyben kiadó 8-9 fõ részére.
Ár:
2500Ft - 3000Ft (fõ/éjszaka) gyermekeknek 3 éves korig: ingyenesFőoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink